به گزارش روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سید محمد بهشتی در سمپوزیوم بین المللی برای زمینه سازی گردشگری پایدار در پانل تخصصی مطالعات موردی و مدل های گردشگری پایدار در محیط های شهری و روستایی با بیان این مطلب افزود: امر پایدار یعنی امر قابل تداوم و موضوعی که ارزان پدید می آید و ادامه پیدا می کند. این امر مستمر و باور پذیر بوده و در یک دوره تاریخی طولانی با همان روش و شیوه تداوم دارد.
وی با بیان اینکه ما باید در جهت رفع نیازی پایدار کاری را انجام دهیم اظهار داشت: اگر نیاز ما کوتاه مدت و موقت باشد طبعاً بی نتیجه خواهد ماند و در واقع ما باید مرکبی انتخاب کنیم که آن شیوه و الگو الگوی پایداری شود چون ممکن است موضوع منتفی شود.
این مقام مسوول گردشگری را از موضوعاتی دانست که می توان اصطلاح پایداری را به آن نسبت داد و تصریح کرد:البته این موضوع مشروط است. زمانی گردشگری نیازی را برآورده می کند که خود آن نیاز امری پایداراست.
بهشتی با اشاره به دو مقوله امنیت و ارایه تصویری از کشورمان درسطح جهانی به عنوان دو مولفه پایدار افزود: آن چیزی که می تواند امنیت را دچار خلل کند عدم شناخت فرهنگ ها نسبت به هم است که می تواند منجر به نزاع و خصومت شود.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: بهره گیری از گردشگری برای آشنایی و ملاقات فرهنگی ناامنی را از بین می برد.
رییس پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی در پایان اظهار داشت: اگر گردشگری امور پایدار را موضوع خود قرار ندهد آن وقت عملاً رونق این گردشگری جامعه را دچار ناپایداری می کند.
\n
انتهای پیام/